Vi kan bygg och snickeri

Vi har många års erfarenhet inom bygg och vår kunder är allt ifrån privatpersoner till större företag. 

Vi kan bygg och snickeri

Vi har många års erfarenhet inom bygg och vår kunder är allt ifrån privatpersoner till större företag. 

Byggprojekt

Vi har många års erfarenhet inom vår bransch och vi tar oss an alla typer av bygg- och snickeriprojekt. Nedan kan du läsa mer om våra tjänster inom bygg. Se även vår sida om markarbeten. 

Om & Tillbyggnad

Vi tar oss an alla typer av bygg- och snickeriprojekt. Vårt breda nätverk gör att vi kan genomföra jobb från ax till limpa. Vi bygger precis så som du vill ha det. Att kunna skräddarsy uppdraget är en av våra specialiteter.

Takbyte & Nya tak

Vi hjälper vi dig från planering och budget, genomförande och ställning fram tills allt är klart med avvattning och taksäkerhet. Kontakta oss för mer info.

Altaner & Uteplats

Hos oss arbetar snickare och plattsättare som ser till att du får den uteplats som du har drömt om. Det är viktigt att våra kunder ska känna ett förtroende för oss. Vi tar hand om allt och ni kan snart njuta av er nya altan och uteplats.

Fönsterbyten & Renovering

Slipp kallras, spara energi och få ett tystare boende.  Vi har högsta kvalitet på våra fönsterbyte och renoveringar-
Vill du ha kvalité, erfarenhet och trygghet så kontakta oss.

Kök & Badrum

Vi hjälper dig från planeringsstadiet fram till slutförandet. Vi lämnar vi alltid erforderliga garantier på arbete och material. Ni ska känna er trygg när du anlitar oss.

ROT/RUT-AVDRAG

Utnyttja ROT/RUT-avdraget! Du har möjlighet att dra av 50 000 kr per år och person för arbetskostnaden vid om- och tillbyggnad samt reparation och underhåll.