Vi kan MARKARBETEN

Vi har många års erfarenhet inom alla typer av markarbeten och vår kunder är allt ifrån privatpersoner till större företag. 

Vi kan MARKARBETEN

Vi har många års erfarenhet inom alla typer av markarbeten och vår kunder är allt ifrån privatpersoner till större företag. 

MArkarbeten

Vi har många års erfarenhet inom vår bransch och vi tar oss an alla typer av mark och anläggnignsarbeten. Nedan kan du läsa mer om våra tjänster inom mark. Se även vår sida om byggprojekt. 

Markarbeten

Tomtavjämning, trädgårdsavjämning, grusväg, garageuppfart, plattsättning, dränering är några av tjänsterna vi kan hjälper er med. Inget jobb är för litet eller svårt för oss och vi genomför jobben med hög precision och fingertoppskänsla.

Husgrunder

För ett nybyggt hus, garage eller förråd är det oerhört viktigt att husgrunden blir perfekt. Husgrunden är stommen som huset ska vila sig på under många år framöver.

 

Enskilt avlopp

 Vi hjälper dig att lösa problemet snabbt, kompetent och kostnadseffektivt, utan onödig påverkan på din mark eller trädgård.

Uteplatser

Hos oss arbetar snickare och plattsättare som ser till att du får den uteplats som du har drömt om. Det är viktigt att våra kunder ska känna ett förtroende för oss. Vi tar hand om allt och ni kan snart njuta av er nya altan och uteplats.

ROT/RUT-AVDRAG

Utnyttja ROT/RUT-avdraget! Du har möjlighet att dra av 50 000 kr per år och person för arbetskostnaden vid om- och tillbyggnad samt reparation och underhåll.